HomeOprichter van Muziekmakerij Heeze*, Will Vermeer (26-01 1967) is geboren in Goirle en opgegroeid in Heeze waar hij al op jonge leeftijd interesse voor muziek ontwikkelde. Vanaf zijn 10e levensjaar heeft Will ervaring met optreden als zanger en op 15 jarige leeftijd begon Will met gitaarspelen.
Vanaf begin jaren negentig treedt Will regelmatig op met diverse bands zoals Temporary Madness, Rozen Rumbonen en Rode Wijn, Mother's Mega Band, De Ronnies, Blerf!, Die Lustige Schlagerfreunden en de Spanband. In deze bands breidde Will het instrumentarium uit met o.a. saxofoon, mandoline, pennywhistle, kazoo. mondharmonica en banjo. Will bouwde tevens een ruime studio-ervaring op met deze bands.

Zijn brede ervaring en interesse leidde er toe dat Will zich ging ontwikkelen tot arrangeur, muzikaal leider, bandmanager en gastspeler/zanger, zowel live als in de studio.

Muziekmakerij Heeze


In januari 2009 start Will zijn eigen onderneming MuziekMakerij Heeze op parttime basis. Al snel stapelt het werk zich op waardoor Will de keuze maakt om vanaf september 2009 fulltime actief te worden in zijn onderneming. Door MuziekMakerij Heeze wordt Will zijn brede ervaring in de muziek
ten volle benut en is de kiem gelegd voor een uniek, veelzijdig muziekbedrijf.

* Muziekmakerij Heeze staat voor muziek maken in de breedste zin van het woord, zoals letterlijk muziek maken, maar ook het opzetten van muziekprogrammeringen, het bedenken en uitwerken van muziekconcepten, producties en zelfs het maken van instrumenten behoort tot de mogelijkheden.
Muziekmakerij Heeze staat ook voor muziek uit Heeze omdat Will er vrijwel zijn hele leven heeft gewoond en dat het allemaal in Heeze is ontstaan.

MMH Hyves
Realizm - Creative Solutions