Jaspers en Vermeer.jpg
Home   

JASPERS EN VERMEER

Jaspers & Vermeer is het Brabantse zangers-duo uit Heeze-Leende. Ze staan garant voor herkenbare muziek met karakteristieke 2 stemmige zang, entertainment, interactie met het publiek, enthousiasme, veel ervaring en vakmanschap.

Jaspers & Vermeer nemen u mee van Jan Smit t/m Frans Duijts, van Lenny's Troubadour t/m Ciske de Rat, van Het is een Nacht t/m Malle Babbe maar ook van Nancy Sinatra t/m Country Roads.

Bezetting: Eric Jaspers: zang en accordeon Will Vermeer: zang, gitaar, mandoline, banjo en whistle´s

Jaspers & Vermeer, een muzikale act op maat van geheel akoestisch tot versterkt op elk gewenst niveau met een korte opbouwtijd.

Beluister de demo:

Demo Jaspers en Vermeer

Beluister en bekijk de Carnavalskraker 2014: Remmen los!

Remmen los!

Beluister en bekijk de Carnavalskraker 2013: Kom uit je Internetcafé!

Kom uit je Internetcafé

Download de Carnavalskraker 2013: Kom uit je Internetcafé in de geremasterde versie!:

Download Kom uit je Internetcafé!


Graag horen we van uw belangstelling voor Jaspers & Vermeer.

   

EIN PROSIT!

Jaspers und Vermeer präsentiert: Ein Prosit!

Demo Ein Prosit!

Live compilatie Fiesta Mexicana, Festival der Liebe, Rosamunde, Marmor Stein und Eisen bricht, Jetzt Geht’s Los, Manuela. Ze komen allemaal voorbij in de aanstekelijke Duitse show van Ein Prosit! Ze staan hun mannetje als het gaat om een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe Duitstalige Schlagers en Après-ski krakers. Daarin strooien ze met mooie 2-stemmige zang, vrolijke accordeonklanken en een sprankelende gitaar of mandoline ondersteunt met een lekkere beat met heerlijke blaas-bas klanken. De nodige attributen worden ingezet om het oktober-plaatje compleet te maken.
Ein Prosit! is een kant en klare inprik-act van maximaal 40 minuten. De act kan ook zonder extra versterking tot 200 man enthousiast publiek bereiken. Het duo maakt dan gebruik van de unieke J & V mobiele geluidsset met minimale opbouwtijd. De act kan tevens worden geboekt als avondvullend in combinatie met “Jaspers en Vermeer”.

Ein Prosit:
Erich Hohner: zang en accordeon
Willie Wunderbar: zang, gitaar & mandoline

Haben Sie lust auf einen Holzhackerbub’n-mitklatschfestival?!, Ein affentittengeiler Supershow?!, Ein Grand Prix der Volksmusik?! Ruft dann allen zusammen: Ein Prosit!!!
Boek nu Ein Prosit! voor uw oktoberfeest of Duits thema feest.

www.ein-prosit.nl

   

KELNER EN KO

De bijzonder smaakvolle thema act van Jaspers en Vermeer is nu te boeken! Deze galante heren zijn specialisten in het serveren van heerlijke liedjes op bedrijfsborrels en recepties, culinaire evenementen, braderieën en feesten en partijen. De gasten wordt getrakteerd op karakteristieke 2-stemmige zang en subtiel entertainment. De muziek welke door de heren wordt gebracht is 100% procent live en wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de kleurrijke accordeon-bassen.
De keuken van dit culinair bewuste muziekduo is uitgerust met een super-compacte, zorgvuldig weggewerkte geluidsset voorzien van mobiele (accu)stroom . Het duo is bij aankomst direct “ready to serve” ofwel: ”ze zijn er helemaal klaar voor” ! Kleine feesten kunnen geheel akoestisch opgeluisterd worden. Bent u naast rustige muziek juist ook nog op zoek naar meer uptempo repertoire voor later op de avond, dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.
Muzikaal menu: Wat spelen de heren eigenlijk niet? Het repertoire is een dwarsdoorsnede van het repertoire van de verschillende Jaspers en Vermeer acts en en wordt volledig afgestemd op de wensen van de gasten. De 100% live formule zorgt er voor dat er bliksemsnel kan worden ingespeeld op verzoekjes.

DEMO online:

www.jaspersenevermeer.nl/kelnerenko

   

VAN DANSEWINKEL

Deze super compacte versterkte straat- en thema act van Jaspers en Vermeer is nu te boeken!
Van Dansewinkel presenteert op ludieke wijze herkenbare muziek met karakteristieke 2-stemmige zang, volop entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme. Dit alles is geheel mobiel en altijd direct speelklaar. De muziek is 100% procent live en wordt overtuigend wordt gedragen door het ritme van de gitaar en de pompende accordeon-bassen. Voor het uitvoeren van de muzikale werkzaamheden maakt Van Dansewinkel gebruik van de unieke Jaspers & Vermeer “Kliko”, een unieke, direct speelklare mobiele geluidsset voorzien van mobiele (accu)stroom. Stopcontacten zijn overbodig. De playlist Van Dansewinkel op you tube geeft een goede indruk van de uitstekende geluidskwaliteit van deze muzikale Kliko en het volledig ontbreken van opbouwtijd. Deze installatie speciaal ontwikkeld voor straatoptredens en het opluisteren van themafeesten maar is evengoed geschikt voor op het podium en in de kroeg, receptie, bedrijfsfeestje en noem maar op!

Opbouwtijd = 0 minuten en geen bijkomende verwijderingsbijdrage!

Repertoire: Wat spelen deze stoere mannen eigenlijk niet? Het repertoire is een dwarsdoorsnede van het repertoire van de verschillende Jaspers en Vermeer acts en gaat van Nederlandsetalige meezingers t/m Duitse Schlagers en Stimmungsmusik, van Smartlap t/m Après Ski en van Engelstalig t/m Frans Duijts!! De 100% live formule zorgt er voor dat er bliksemsnel kan worden ingespeeld op verzoekjes. Als het dan nog wat steviger mag zijn dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

www.jaspersenvermeer.nl/vandansewinkel

   

OP DE VLUCHT

OP DE VLUCHT, is DE mobiele Straattheaterband uit Brabant. Fully wired maar toch mobiel! Op De Vlucht is een verrassende live-band die het publiek, van jong tot oud, weet te boeien. In het voorjaar en de zomer is Op De Vlucht te vinden op de braderie of ander outdoor-evenement en vanaf het najaar zijn de kroegen en zalen aan de beurt.
Fully wired maar toch mobiel, herfst- en winterseizoen:
Op De Vlucht rijdt letterlijk de kroeg in. Gewapend met enkel een karretje met daarop hun muziekinstrumenten staan ze, voor iemand het maar in de gaten heeft, te spelen en wordt het publiek getrakteerd op aanstekelijke muziek met humoristische teksten.
De Muziek:
Op De Vlucht speelt vrolijke, bekende pop-folk met meeslepende 3-stemmige zang en een opvallende instrumenten-bezetting met elektrische en akoestisch gitaren, accordeon, basgitaar, drums, pennywhiste, mandoline en banjo.

www.straatbandopdevlucht.nl


Eric Jaspers

"Goeie muziek voor een gezellig publiek!"

Dat is het motto van zanger ERIC JASPERS. Eric, geboren en getogen in het Brabantse Leende, deed ruime live-ervaring op als zanger-accordeonist-frontman van de band Constructa en als zanger bij Mother's Mega Band. Daarna ging Eric solo verder en met zijn herkenbare Nederlandstalige meezingers is Eric een graag geziene en gehoorde artiest op vele nederlandse podia. Soms doen zijn liedjes je denken aan Guus Meeuwis, dan weer aan Gerard van Maasakkers maar bovenal is Eric gewoon Eric.

In augustus 2009 presenteerde Eric zijn eerste solo cd "Als ik jou zie" Op deze cd staan 9 prachtige liedjes van Eric's hand. De cd heeft een hoog 'levenslied'gehalte en herbergt Eric's unieke, brabantse stijl. De accordeon neemt een prominente plaats op deze CD omdat dit de goede sfeer uitstraalt en omdat dit Eric's favoriete instrument is. Eric heeft de cd, uitgezonderd de gitaren, zelf ingespeeld, ingezongen en geproduceerd.

Ook in het begin van 2010 was Eric actief bezig met schrijven van muziek en teksten. Met de carnaval schreef hij samen met Michael Penders het nummer 'de Duivel in de drank'.

Naast het schrijven van muziek, betreedt Eric natuurlijk geregeld het podium. Tijdens vele evenementen, feesten en partijen komt Eric graag voor u de zaak op stelten zetten. In zijn repertoire komen de leukste feestnummers voor van diverse bekende Nederlandse artiesten en natuurlijk zingt Eric ook nummers van zijn eigen cd.

Kortom, kiest u voor "goeie muziek voor een gezellig publiek", dan bent u bij Eric aan het goede adres.


KLEINO

"JAWOHL HEEEEEY!!!!" Zo'n kleine twintig jaar geleden zag Der KLEINO het levenslicht. Hij werd geboren in het duitse KÖLN in de duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Daar verbleef hij echter niet lang. Toen hij op 9 jarige leeftijd voor de grap de microfoon pakte ging het snel. Na een optreden met niemand minder dan Dennie Christian ging zijn zang carriere als een sneltrein. Hij trok net als zijn landgenoot naar Nederland en trad vanaf dat moment overal op: LOWLANDS, PHILIPS STADION, GELDERDOME, DE KUIP,013, TT-ASSEN. Het bleef niet onopgemerkt en zo meldde zich DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN elf jaar geleden. Hij trad met de freunde onder meer op bij DE ZWARTE COSS, PAASPOP, DAUWPOP, de OKTOBERFEESTEN in VARSSEVELD en SITTARD, de NIJMEEGSE VIERDAAGSE en talloze andere evenementen.

Inmiddels staat KLEINO stevig op eigen benen en klinkt als nooit tevoren het “JAWOHL HEEEEEY!!!”

Een optreden van KLEINO is een feest der herkenning. KLEINO brengt op zijn eigen onnavolgbare wijze alle grote Schlagerhits zoals: Besame Mucho, Du, Du Kannst nicht immer 17 sein, Ein Festival der Liebe, Fiesta Mexicana, Griechischer Wein, Herzilein, Rosamunde, Sierra Madre en Viva Colonia. Hij brengt de hoofden van de meisjes op hol zet elke zaal en feesttent op zijn kop.

Mis het niet en boek nu Der KLEINO!, “JAWOHL HEEEEEY!!!”


PATATJE METAL

PATATJE METAL brengt een unieke show van Nederlandstalig Hitrepertoire in een spetterend rock-jasje. Tijdens een show wordt werkelijk alles uit de kast getrokken om het publiek tot op het bot te vermaken: een rechtstandig opkomende doodskist, vuurwerk, CO2 bommen, confetti, imponerende kostuums, grime, humor, entertainment, vette rockmuziek met alle cliches die daar bij horen en dit alles met de maximale meezingfactor!

PATATJE METAL speelt haar unieke rock-versies van de meest geliefde nederlandstalige liedjes van Andre Hazes tot Frank Boeijen, van Frans Bauer tot Benny Neyman, Doe Maar tot Hans de Booy, Het Goede Doel tot Teach In, VOF de Kunst tot Jan Smit en Koos Alberts tot Marco Borsato, kortom: het repertoire wat iedereen meezingt. Tegelijkertijd wordt het al zingende publiek getracteerd op het mooiste van tientallen jaren internationaal rockrepertoire. Zo kan een intro van the `Final Countdown` ontaarden in`Dromen zijn bedrog` van Marco Borsato en blijkt Kashmir van Led Zeppelin het enige juiste intermezzo te zijn in `Heb je even voor mij` van Frans Bauer en `Du Hast` van Rammstein lijkt eigenlijk sprekend op `Hij weet niet hoe` van Benny Neyman

PATATJE METAL maakte grote indruk op de grote podia van Nederland zoals Lowlands, Zwarte Cross en Dauwpop en zijn regelmatig live in de studio bij Giel Beelen op 3FM.

PATATJE METAL: De THEATRALE PRET-ROCK-MEEZING-band waar je niet omheen kunt!MANNEN VAN NAAM

In een ver verleden stonden Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven aan de basis van de bekende pretband Pater Moeskroen. Nu zijn ze ietsje ouder, misschien ook wel wijzer, en zoeken ze de kleine, knusse podia op om hun kunsten te vertonen. Want liedjes schrijven, muziek maken en slap ouwehoeren kunnen ze nog steeds! Gewapend met een heleboel akoestische instrumenten en het volle stemgeluid van Ton Smulders brengen de Mannen van Naam een sfeervol programma, waarin plaats is voor een lach en een traan.

Naast nieuwe nummers zal er ruimte zijn voor bijna vergeten pareltjes uit het repertoire van Pater Moeskroen. Ook worden er stukken gespeeld van ‘Eilandskind’, het soloalbum van Ad Grooten.

Gevoelige luisterliedjes, vrolijke folkdeunen en heel veel sterke verhalen… uitgevoerd door mannen met ervaring, mannen met stijl… Mannen van naam!

         


SATISFY

1986:Landelijke bekendheid bij Hennie Huisman Soundmixshow met het a-capellanummer "For The Longest Time" . Het gevolg van de soundmixshow was een platencontract van 3 jaar, enkele hits in de nationale hit -en tip parades, opname van een album en een 7-tal singles. Optredens in de Rotterdamse kuip voor 60.000 mensen, een bioscoop reclamefilm voor Van Nelle (Music Video Award), een 15 –tal TV optredens en veel radio promotie, een album verkoop van 26.000 en een heuse fanclub met zeer gedreven bestuursleden.
2007: De Kerstsingle " It is Christmas Time" uitgebracht dat jaarlijks door diverse radiozenders ten gehore wordt gebracht. 2012: Inzetbaar als semi-akoestische achtergrond muziek tot hedendaagse feest / top 100 muziek. Satisfy is een allround muziek formatie voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, themafeesten, evenementen en overige muzikale activiteiten. Van grote tot kleine feesten, veel of weinig decibels, van a-capella tot instrumentaal, elektrisch of akoestisch is Satisfy bestemd voor iedereen die muzikaal vermaakt wil worden. De diverse muziek genres worden met eigen specialiteiten gebracht. Zeer gevarieerd en steeds spelend wat u en uw gasten willen horen, onderscheidt Satisfy zich door optimaal gebruik te maken van hun zangstemmen.


         


DIE POWERHOSEN

Een volwaardige en juridisch waterdichte Stimmungsgarantie zorgt ervoor dat je gegarandeerd compleet uit je bol en daarna uit je dak gaat op de allergrootste Bombenhits aus Deutschland. Geen beperkende voorwaarden, geen kleine lettertjes; eine supertolle Spitzestimmung is wat Die POWERHOSEN brengen, live und ohne Gewahr!

Tien door de wol geverfde muzikanten blazen jouw Duitse muzikale herinneringen door zaal, tent of festivalgrassprietjes. Of je nu van de gouden Schlagerhits of die Neue Deutsche Welle houdt, of je liefhebber bent van Oberkrainer of van typische Duitse Disco: met Die POWERHOSEN kom je aan je ziehen. DIE POWERHOSEN brengen deze Musik met een lach, Bier und Wurst. Het is toll, het knalt, het stimmt. Het is de herboren ZDF Hitparade van Dieter Thomas Heck, maar dan met een spetterende lichtshow, een professionele geluidsinstallatie en de gebundelde virtuositeit van gelouterde muzikanten. O ja, en zonder Dieter Thomas Heck.

         

WAHNSINN

De naam is allesomvattend: 9 ervaren muzikanten die een waanzinnige muzikale show ten gehore brengen.

Polka Powerrrr: Volle Gas auf dem Moped!

Tijdens eens optreden van WAHANSINN gaan alle remmen los. Een show die opgebouwd is uit een ketting van muzikale toppers. Het repertoire kenmerkt zich als Volkstumlich, Schlager, prikkelende accordeon soundjes, Alpenrock, Glansparade, Polka en Steirisch. Van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie!

De nummers die WAHNSINN ten gehore brengt zijn covers van klinkende namen: Alpenrebellen, Klostertaler, Stoakogler, die Wilden Hund, Schurzenjager, Slavko "Blase mir eins" Avsenik, Rex Gildo, Freddy Breck und so weiter. Naast deze nummers brengt WAHNSINN ook een aantal sets met spraakmakende pop en rock klassiekers uit binnen- en buitenland.

Kortom: WAHNSINN staat voor Party Power ohne Ende!

   

WIR SIND SPITZE!

De vijf enthousiaste muzikanten van de nieuwste Zuid Limburgse band WIR SIND SPITZE! hebben hun handen ineen geslagen en gaan samen als "Die Neue Alpen-Spatzen-Buben-Rocker-Schlager & Oberkainer-Pop-Rebellen-Kapelle" een nieuwe muzikale uitdaging aan. Als een wervelwind overdonderen zij het publiek met "Die Populairsten Polka’s, die Schonsten Schlager, die Rassigsten Rocker und die Blodesten Ballermann-Hits". Voeg hier nog een Nederlands- en Limburgstalig uitstapje aan toe en de eigenaardige mix van WIR SIND SPITZE! is een feit. Door de professionele muzikale achtergronden van deze rasmuzikanten geeft een avondje met "Die Gebruder Spitze!; Pauli, Seppl, Erich, Moritz & Pummi" 100% feestgarantie!
   

THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD Thorsten,oder Tostie (nur fur intimi) Geboren in Monchengladbach 1970, Schlagersanger. Hij neemt u mee terug in de tijd, met zijn goldene hitmix, en laat hij de tijden van weleer herleven. Beluister de hits uit de Starparade met bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana,Bianca, Ganz im Weiss Ein Festival der Liebe en vele andere, maar ook de hits van nu zoals Joanna en natuurlijk de schlager die iedereen uit 'voller bust' meezingt: Sierra Madre. Eine halbe stunde ramba samba!

Tevens beschikbaar als zijn alter-ego Tonny Sjordaan!!

   

Tonny Sjordaan!

Weg met al die saaie feestjes, receptie`s, jubilea`s etc. etc. Als Tonny Sjordaan met zijn virtuoos accordeonspel op uw feest binnen komt slaat de stemming om, en is het feest!!! Alle wel of niet gelifte ogen zullen verder open gaan, en zal deze womanizer met zijn zoetgevooisd stemgeluid mening vrouwenhart sneller doen kloppen (of misschien ook niet). Er zijn maar weinig dingen waar Tonny Sjordaan op muzikaal gebied geen kaas van heeft gegeten. Een artiest in hart en nieren en hij entertaint, zonder kapsones, iedereen tussen embryo en schijndood. Hij verschijnt op u feest met zijn knopaccordeon, en speelt als een virtuoos, die zelfs in staat is om met 1 hand te spelen en met zijn ander hand een biertje te drinken!!! Eenmaal op het podium draait hij op volle toeren, en zorgt voor een lach en een traan. Deze beroeps charmeur wind elke vrouw om zijn vinger, en zal u kunnen verbazen met een van zijn vele goocheltrucs! Lachen en meezingen met Tonny Sjordaan Er zijn artiesten die doen alsof, maar er zijn er die ook echt iets kunnen. Als Tonny Jordaan stond hij onder contract van o.a. Johnny Hoes van Telstar. Het Nederlandse lied is Tonny dus niet vreemd. Jarenlang werkte hij bij een van de grootste dinnertheaters van Nederland. Tonny won dan ook niet voor niets Het Leids Festival van het levenslied en menig ander festival. Tonny heeft op vele podia gestaan met grote en minder grote artiesten, en op die podia straalt Tonny nog als weleer!
   

F.O.O.B.

F.O.O.B. is gestoeld op het oude Del Foob maar rauwer en beter. F.O.O.B. speelt eigenwerk in de stijl van Prince, Gotcha!, Funkadelic, Red Hot Chili Peppers en andere freaky helden. F.O.O.B. is bij uitstek geschikt voor de festivals en de clubs en overtuigt ook de kleinere zalen met haar interactieve en dansbare show. Met verve en knallende energie geeft F.O.O.B. alles met goed in het gehoor liggende muziek. F.O.O.B. gebruikt speels de vele invloeden uit de funk-, soul-, jazz-, HipHop- en rockscene. Met een ruime historie onder de naam Del Foob, speelde de band op vele festivals en landelijk bekende podia zoals 013 Tilburg, W2 Poppodium Den Bosch, Effenaar en Café Wilhelmina Eindhoven en de Groene Engel in Oss. In februari van 2009 werd besloten de band verder te laten concentreren op de kracht van het gezelschap: groovy drums, experimentele bassen, funky gitaarslagjes, geweldig toetsenwerk en soundscapes met daarbovenop energieke vocalen en een krachtige presentatie. Enkele reacties: ...SURE IS FUNKY!!!, I love the Funk that you guys are doing it's sounds great...(Lige Curry - Bassplayer George Clinton) ...de formule van het swingende gezelschap leent zich als geen ander voor festivalpodia..." (P. Borgers) ...Ongelooflijk wat een supervette funk (a la Gotcha) show die lui weggaven. Er straalde 1 brok zelfvertrouwen en vakmanschap van het podium af. .. Alles klopte gewoon..." (B. Dieleman)
   

DIXIELAND CRACKERJACKS

Sinds de oprichting van de band in 1994 is zij in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende oude stijl jazzbands van Nederland. Professionele musici met gevoel en liefde voor de swingende en vrolijke muziek uit de jaren 20 en 30 brengen een gevarieerd programma met muzikale hoogtepunten uit die tijd, afgewisseld met eigen composities die binnen dezelfde stijl passen.

Doordat de DIXIELAND CRACKERJACKS zowel als podiumformatie en als looporkest kan worden opgetreden is zij inzetbaar bij zeer uiteenlopende evenementen. Varierend van concerten door de podiumband in jazzclubs, schouwburgen, op festivals en in restaurants tot het openen van bedrijven, het opvrolijken van winkelcentra en familiefeesten door het looporkest. De bezetting en kleding kan in stijl worden aangepast, zodat voor ieder evenement een passende band klaarstaat.

   

VRIENDEN VAN TJEU

VRIENDEN VAN TJEU Kei goei nieuwetijds Brabantstalig bandje. Vrienden van Tjeu brengen een aanstekelijke verzameling van balkanstampers, country, Afrikaanse highlife en Motownsoul. Klinkt alsof Tom Waits,Paul Simon, Johnny Cash en Lou Reed aan een keukentafel in de Weebosch zijn gaan jammen met Gerard van Maasakkers. Gebracht met gevoel voor theater en sfeer. De vier muzikanten deden veel ervaring op in andere bands en speelden met vorige acts op festivals en podia als Lowlands, Oerol, Paaspop en vele cafés in Brabant. Een band waar je naar gaat luisteren met een goeie trappist, maar die je evengoed laat swingen. Dus gift uw leve een bietje Sjeu; wor allemaol unne vriend van Tjeu. vrienden van Tjeu bestaan uit: Toon van Mierlo: Zang, gitaar, ukelele Wouter van Aaken: Gitaar, zang, bas, steelgitaar,toetsen, klarinet, trombone Lex: Bas, accordeon, zang Hans van Velthoven: Drums, potten en pannen, zang
Dus 'Gift uw leve een bietje Sjeu; wor allemaol unne vriend van Tjeu!"...

   

DUCKTAIL

DUCKTAIL staat voor onvervalste AmuseBilly swingende Rock 'n' Roll en Rockabilly met hoge amusementswaarde. Opzwepend en fris, met af en toe een vette knipoog. Opgericht ergens halverwege jaren 80 en niet kapot te krijgen. Bezetting zoals het hoort: drums, gitaar, contrabas en zang. Deelde het podium met vaderlands beste artiesten als Golden Earring, Blof, Lee Towers, Rob de Nijs, Anneke Gronloh en Vader Abraham. 7 jaar Kempenerpop, maar liefst 10 opeenvolgende jaren huisband op het Kwalleballen (Dommelen) en de band heeft een grote schare trouwe fans.
   

TOON & KO

50 t/m 70's Nederpop, Duits, Frans, Italiaans, niks is ze te gek dus... komt u maar met die verzoekjes!
TOON & KO staat zijn mannetje als het gaat om unplugged rock-'n-roll! Van minidisks of andere elektronische hulpmiddelen willen ze niks weten; TOON & KO brengen hun heftige portie pop, rock en evergreens met niet meer dan twee akoestische gitaren en twee zangstemmen.
Het repertoire van deze gepokte en gemazelde rasmuzikanten omvat de fifties (Elvis, Chuck Berry, Trini Lopez), sixties (Beatles, Dylan, Hendrix), seventies/eighties (Police, Eagles, Bob Marley). Maar ook Nederlandstalige hits, zowel pop (De Dijk, Blof, Scene) als smartlappen (Ben Cramer, Bonnie St. Claire). En als dat allemaal niet fout genoeg is, spelen ze voor de echte die-hards een moppie Duits, Frans of Italiaans!
TOON & KO is de akoestische duo-versie van feestrockband Huub Henk & Harrie (H3), In het kader van H3 zoekt H4 is H3 uit te breiden met toetsenman met een heus, stoer Hammond orgel

   

THE PIANOMAN

Ger Savelkoul is als THE PIANOMAN de ultieme "U vraagt, wij draaien" muzikant. De veelzijdige Ger kan spelen als achtergrondpianist, maar net zo makkelijk omschakelen naar "uit-je-dak-gaan-entertainer". THE PIANOMAN is professioneel zanger die zijn sporen heeft verdient in ondermeer de bekende musicals "Kruistocht in Spijkerbroek" en "Ciske de Rat".

   

wRONG=rIGHT

Denk je te weten wat FOUT is? Think again, want dit is FOUT met Dubbel Dee Tee! Als je request niet goed FOUT is, vergeet het dan maar ... wRONG=rIGHT is

foutFOUTerfoutst in de mix en Nederland zal nooit meer hetzelfde zijn. In wRONG IS rIGHT brengt DJ Benny Bergamo een aanstekelijke show vol entertainment, verrassend DJ-werk en, als niemand het meer verwacht, uitstekende zang. wRONG IS rIGHT kenmerkt zich door onvoorspelbaarheid, herkenbaarheid en originaliteit, waarbij vooral de synergie met het publiek erg belangrijk is. Genres waaraan je kunt denken zijn: 80-jaren, smartlappen, happy hardcore en songfestival. Niets ligt vooraf vast!

Als de avond daarom vraagt is het ook zomaar mogelijk dat Benny zich ontpopt tot zanger van fout repertoire met een licht apres-ski tintje. Dan gaat het dak er natuurlijk helemaal af!

   
MMH Hyves
Realizm - Creative Solutions