Jaspers en Vermeer.jpg
Home   

JASPERS EN VERMEER

Jaspers & Vermeer is het Brabantse zangers-duo uit Heeze-Leende. Ze staan garant voor herkenbare muziek met karakteristieke 2 stemmige zang, entertainment, interactie met het publiek, enthousiasme, veel ervaring en vakmanschap.

Jaspers & Vermeer nemen u mee van Jan Smit t/m Frans Duijts, van Lenny's Troubadour t/m Ciske de Rat, van Het is een Nacht t/m Malle Babbe maar ook van Nancy Sinatra t/m Country Roads.

Bezetting: Eric Jaspers: zang en accordeon Will Vermeer: zang, gitaar, mandoline, banjo en whistle´s

Jaspers & Vermeer, een muzikale act op maat van geheel akoestisch tot versterkt op elk gewenst niveau met een korte opbouwtijd.

Beluister de demo:

Demo Jaspers en Vermeer

Beluister en bekijk de Carnavalskraker 2014: Remmen los!

Remmen los!

Beluister en bekijk de Carnavalskraker 2013: Kom uit je Internetcafé!

Kom uit je Internetcafé

Download de Carnavalskraker 2013: Kom uit je Internetcafé in de geremasterde versie!:

Download Kom uit je Internetcafé!


Graag horen we van uw belangstelling voor Jaspers & Vermeer.

   

EIN PROSIT!

Jaspers und Vermeer präsentiert: Ein Prosit!

Demo Ein Prosit!

Live compilatie Fiesta Mexicana, Festival der Liebe, Rosamunde, Marmor Stein und Eisen bricht, Jetzt Geht’s Los, Manuela. Ze komen allemaal voorbij in de aanstekelijke Duitse show van Ein Prosit! Ze staan hun mannetje als het gaat om een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe Duitstalige Schlagers en Après-ski krakers. Daarin strooien ze met mooie 2-stemmige zang, vrolijke accordeonklanken en een sprankelende gitaar of mandoline ondersteunt met een lekkere beat met heerlijke blaas-bas klanken. De nodige attributen worden ingezet om het oktober-plaatje compleet te maken.
Ein Prosit! is een kant en klare inprik-act van maximaal 40 minuten. De act kan ook zonder extra versterking tot 200 man enthousiast publiek bereiken. Het duo maakt dan gebruik van de unieke J & V mobiele geluidsset met minimale opbouwtijd. De act kan tevens worden geboekt als avondvullend in combinatie met “Jaspers en Vermeer”.

Ein Prosit:
Erich Hohner: zang en accordeon
Willie Wunderbar: zang, gitaar & mandoline

Haben Sie lust auf einen Holzhackerbub’n-mitklatschfestival?!, Ein affentittengeiler Supershow?!, Ein Grand Prix der Volksmusik?! Ruft dann allen zusammen: Ein Prosit!!!
Boek nu Ein Prosit! voor uw oktoberfeest of Duits thema feest.

www.ein-prosit.nl

   

KELNER EN KO

De bijzonder smaakvolle thema act van Jaspers en Vermeer is nu te boeken! Deze galante heren zijn specialisten in het serveren van heerlijke liedjes op bedrijfsborrels en recepties, culinaire evenementen, braderieën en feesten en partijen. De gasten wordt getrakteerd op karakteristieke 2-stemmige zang en subtiel entertainment. De muziek welke door de heren wordt gebracht is 100% procent live en wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de kleurrijke accordeon-bassen.
De keuken van dit culinair bewuste muziekduo is uitgerust met een super-compacte, zorgvuldig weggewerkte geluidsset voorzien van mobiele (accu)stroom . Het duo is bij aankomst direct “ready to serve” ofwel: ”ze zijn er helemaal klaar voor” ! Kleine feesten kunnen geheel akoestisch opgeluisterd worden. Bent u naast rustige muziek juist ook nog op zoek naar meer uptempo repertoire voor later op de avond, dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.
Muzikaal menu: Wat spelen de heren eigenlijk niet? Het repertoire is een dwarsdoorsnede van het repertoire van de verschillende Jaspers en Vermeer acts en en wordt volledig afgestemd op de wensen van de gasten. De 100% live formule zorgt er voor dat er bliksemsnel kan worden ingespeeld op verzoekjes.

DEMO online:

www.jaspersenevermeer.nl/kelnerenko

   

VAN DANSEWINKEL

Deze super compacte versterkte straat- en thema act van Jaspers en Vermeer is nu te boeken!
Van Dansewinkel presenteert op ludieke wijze herkenbare muziek met karakteristieke 2-stemmige zang, volop entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme. Dit alles is geheel mobiel en altijd direct speelklaar. De muziek is 100% procent live en wordt overtuigend wordt gedragen door het ritme van de gitaar en de pompende accordeon-bassen. Voor het uitvoeren van de muzikale werkzaamheden maakt Van Dansewinkel gebruik van de unieke Jaspers & Vermeer “Kliko”, een unieke, direct speelklare mobiele geluidsset voorzien van mobiele (accu)stroom. Stopcontacten zijn overbodig. De playlist Van Dansewinkel op you tube geeft een goede indruk van de uitstekende geluidskwaliteit van deze muzikale Kliko en het volledig ontbreken van opbouwtijd. Deze installatie speciaal ontwikkeld voor straatoptredens en het opluisteren van themafeesten maar is evengoed geschikt voor op het podium en in de kroeg, receptie, bedrijfsfeestje en noem maar op!

Opbouwtijd = 0 minuten en geen bijkomende verwijderingsbijdrage!

Repertoire: Wat spelen deze stoere mannen eigenlijk niet? Het repertoire is een dwarsdoorsnede van het repertoire van de verschillende Jaspers en Vermeer acts en gaat van Nederlandsetalige meezingers t/m Duitse Schlagers en Stimmungsmusik, van Smartlap t/m Après Ski en van Engelstalig t/m Frans Duijts!! De 100% live formule zorgt er voor dat er bliksemsnel kan worden ingespeeld op verzoekjes. Als het dan nog wat steviger mag zijn dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

www.jaspersenvermeer.nl/vandansewinkel


Eric Jaspers

"Goeie muziek voor een gezellig publiek!"

Dat is het motto van zanger ERIC JASPERS. Eric, geboren en getogen in het Brabantse Leende, deed ruime live-ervaring op als zanger-accordeonist-frontman van de band Constructa en als zanger bij Mother's Mega Band. Daarna ging Eric solo verder en met zijn herkenbare Nederlandstalige meezingers is Eric een graag geziene en gehoorde artiest op vele nederlandse podia. Soms doen zijn liedjes je denken aan Guus Meeuwis, dan weer aan Gerard van Maasakkers maar bovenal is Eric gewoon Eric.

In augustus 2009 presenteerde Eric zijn eerste solo cd "Als ik jou zie" Op deze cd staan 9 prachtige liedjes van Eric's hand. De cd heeft een hoog 'levenslied'gehalte en herbergt Eric's unieke, brabantse stijl. De accordeon neemt een prominente plaats op deze CD omdat dit de goede sfeer uitstraalt en omdat dit Eric's favoriete instrument is. Eric heeft de cd, uitgezonderd de gitaren, zelf ingespeeld, ingezongen en geproduceerd.

Ook in het begin van 2010 was Eric actief bezig met schrijven van muziek en teksten. Met de carnaval schreef hij samen met Michael Penders het nummer 'de Duivel in de drank'.

Naast het schrijven van muziek, betreedt Eric natuurlijk geregeld het podium. Tijdens vele evenementen, feesten en partijen komt Eric graag voor u de zaak op stelten zetten. In zijn repertoire komen de leukste feestnummers voor van diverse bekende Nederlandse artiesten en natuurlijk zingt Eric ook nummers van zijn eigen cd.

Kortom, kiest u voor "goeie muziek voor een gezellig publiek", dan bent u bij Eric aan het goede adres.

   

VRIENDEN VAN TJEU

VRIENDEN VAN TJEU Kei goei nieuwetijds Brabantstalig bandje. Vrienden van Tjeu brengen een aanstekelijke verzameling van balkanstampers, country, Afrikaanse highlife en Motownsoul. Klinkt alsof Tom Waits,Paul Simon, Johnny Cash en Lou Reed aan een keukentafel in de Weebosch zijn gaan jammen met Gerard van Maasakkers. Gebracht met gevoel voor theater en sfeer. De vier muzikanten deden veel ervaring op in andere bands en speelden met vorige acts op festivals en podia als Lowlands, Oerol, Paaspop en vele cafés in Brabant. Een band waar je naar gaat luisteren met een goeie trappist, maar die je evengoed laat swingen. Dus gift uw leve een bietje Sjeu; wor allemaol unne vriend van Tjeu. vrienden van Tjeu bestaan uit: Toon van Mierlo: Zang, gitaar, ukelele Wouter van Aaken: Gitaar, zang, bas, steelgitaar,toetsen, klarinet, trombone Lex: Bas, accordeon, zang Hans van Velthoven: Drums, potten en pannen, zang
Dus 'Gift uw leve een bietje Sjeu; wor allemaol unne vriend van Tjeu!"...


PATATJE METAL

PATATJE METAL brengt een unieke show van Nederlandstalig Hitrepertoire in een spetterend rock-jasje. Tijdens een show wordt werkelijk alles uit de kast getrokken om het publiek tot op het bot te vermaken: een rechtstandig opkomende doodskist, vuurwerk, CO2 bommen, confetti, imponerende kostuums, grime, humor, entertainment, vette rockmuziek met alle cliches die daar bij horen en dit alles met de maximale meezingfactor!

PATATJE METAL speelt haar unieke rock-versies van de meest geliefde nederlandstalige liedjes van Andre Hazes tot Frank Boeijen, van Frans Bauer tot Benny Neyman, Doe Maar tot Hans de Booy, Het Goede Doel tot Teach In, VOF de Kunst tot Jan Smit en Koos Alberts tot Marco Borsato, kortom: het repertoire wat iedereen meezingt. Tegelijkertijd wordt het al zingende publiek getracteerd op het mooiste van tientallen jaren internationaal rockrepertoire. Zo kan een intro van the `Final Countdown` ontaarden in`Dromen zijn bedrog` van Marco Borsato en blijkt Kashmir van Led Zeppelin het enige juiste intermezzo te zijn in `Heb je even voor mij` van Frans Bauer en `Du Hast` van Rammstein lijkt eigenlijk sprekend op `Hij weet niet hoe` van Benny Neyman

PATATJE METAL maakte grote indruk op de grote podia van Nederland zoals Lowlands, Zwarte Cross en Dauwpop en zijn regelmatig live in de studio bij Giel Beelen op 3FM.

PATATJE METAL: De THEATRALE PRET-ROCK-MEEZING-band waar je niet omheen kunt!


DIXIELAND CRACKERJACKS

Sinds de oprichting van de band in 1994 is ze in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende oude stijl jazzbands van Nederland. Professionele musici met gevoel en liefde voor de swingende en vrolijke muziek uit de jaren 20 en 30 brengen een gevarieerd programma met muzikale hoogtepunten uit die tijd, afgewisseld met eigen composities die binnen dezelfde stijl passen.

Doordat de DIXIELAND CRACKERJACKS zowel als podiumformatie en als looporkest kan worden opgetreden is zij inzetbaar bij zeer uiteenlopende evenementen. Varierend van concerten door de podiumband in jazzclubs, schouwburgen, op festivals en in restaurants tot het openen van bedrijven, het opvrolijken van winkelcentra en familiefeesten door het looporkest. De bezetting en kleding kan in stijl worden aangepast, zodat voor ieder evenement een passende band klaarstaat.

   
MMH Hyves
Realizm - Creative Solutions